Vežba pet puta nedeljno kako bi zadržala formu!

Njena  svakodnevnu rutina uključuje šest jednostavnih koraka i tvrdi da svako može da uspori proces starenja.

– Definitivno mislim da žene dolaze na svoje kako starimo – imamo više samopouzdanja i osećamo se seksi, pogotovo ako smo u formi i zdrave. Zapravo možemo da usporimo proces starenja zdravom ishranom i redovnim vežbanjem – ispričala je Lesli.

Lesli inače vežba zajedno sa svojom 20-godišnjom unukom Tiom i kaže kako je mnogo onih koji misle da su njih dve sestre. Ona je svoju fitnes priču započela u 49. godini i tada je privukla pažnju, a njena građa  joj pomaže da ostane samouverena i na ljubavnom polju.

Tako je Lesli otkrila da trenutno izlazi s mlađim muškarcem.

– Muškarac s kojim se viđam je mlađi od mene, ali ja nikad ne razmišljam o tome. Samopouzdanje je za mene pobeda. Ako je muškarac dovoljno hrabar da mi priđe, pogleda me u oči i pozove me da izađemo, on je prilično hrabar čovek. Ovih dana muškarci su prilično sramežljivi kada je u pitanju prilaženje ženama jer se čini da se sve radi na internetu – objasnila je.

Rekla je da inače uvek bira mlađe muškarce i da joj je to ostalo još od tinejdžerskih dana. Da bi je muškarac privukao treba da neguje sličan stil života i da bude energičan. Dodala je i da ne bi imala ništa protiv da joj unuka izabere dečka.

Uprkos neverovatno visokoj sumi koju dobija za lascivan sadržaj, često se mogu pročitati kritike na njenom profilu da nema dovoljno bezobrzanih i provokativnih fotografija, te da na neki način obmanjuje svoje pretplatnike.

– Neće svaka slika biti najluđa koju ste ikada videli. Ako vam se ne sviđa moj sadržaj, odjavite se. Prokleti svi koji ste tako naporni i zahtevate da objavljujem određene stvari. Objavljivaću šta ja hoću i kad hoću. Ako vam se ne sviđa, onda idite – poručila je ona.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Milan Danilovic

    24. rujna 2022. at 7:18

    Zanimas me odakle si

  2. Milan Danilovic

    24. rujna 2022. at 7:19

    Odakle ste

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?