Njihova bizarna ljubavna priča je privukla veliku pažnju

Kati Dženings (74) i njen dečko Devon Obri (27) nimalo ne mare za ogromnu trazliku u godinama i uveliko planiraju venčanje. Upoznali smo se onlajn i niko od nas nije tražio ozbiljnu vezu. Naleteo sam na njenu sliku, bila je to fotografija njenih grudi. Pročitao sam njen profil i poslao joj poruku u nadi da ću dobiti odgovor, i odgovorila mi je – ispričao je Devon.

– Tražio sam joj broj telefona, dala mi ga je, a zatim smo malo razgovarali – nastavlja on.Pre nego što su se prvi put videli uživo, njih dvoje su prva četiri meseca razgovarali telefonom jer je Kati živela dva sata udaljena od Devona.Kati nije želela da gubi vreme, i kada su konačno dogovorili prvi sastanak, ona je Devonu poručila da ga čeka u krevetu.

A on kaže da je Kati “mirisala tako dobro i slatko”. Imala je svilenkastu tamnocrvenu bluzu na sebi i ništa drugo – otkriva Devon i dodaje:Kad smo se napokon videli licem u lice jedna od prvih stvari koje je rekla bila je: “nizak si” ili “niži si nego što sam mislila”. Nije bila ljuta, rekla mi je da sam zgodan i našli smo se u hotelskoj sobi nekoliko nekoliko nedelja posle toga i nastavili smo da se viđamo svake nedelje – objasnio je on.

Službeno su postali par nakon što ga je Kati pozvala na večeru za Dan zahvalnosti.Ona se nije udavala, ali ima četvoro dece, 13 unučadi, 36 praunučadi i pra-praunuka

IZVOR:OBJEKTIV.RS

 

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?