“Intimni odnos e moja strast. To je najzabavniji i najugodniji način provođenja vremena”

Bakica iz Velike Britanije, Mari Kalvert (67) šokirala je svet svojom izjavom da je spavala sa preko 3.000 ljudi.

– intimni odnos je moja strast. To je najzabavniji i najugodniji način provođenja vremena. Neke žene vole jogu, neke badminton, a ja volim telesne užitke – izjavila je Mari.

Sa svojim suprugom venčala se kada je imala samo 19. godina, a kako kaže, odmah je jasno odvojila intimnif od ljubavnog života.

– Nije prirodno imati jednog  partnera 60 godina. Život je eksperimentiranje i doživljavanje, i to je ono što mi radimo. Beri ide s drugim ženama, ja s muškarcima. Nisam ljubomorna jer znam da me voli. Do 28. godine sam bila samo s njim, imali smo fantastičan odnos. Jednog dana on je došao kući sa svingerskim časopisom koji je pokupio od kolege. Našalio se da bi i mi to trebalo da probamo, a ja sam mu rekla da ne bude lud. Više nismo razgovarali o tome – prisetila se.

Kako joj svingerski časopis nije izbijao iz glave, odlučila je da sa svojim suprugom isproba i te stvari. U svojoj izjavi Mari se prisetila i dana kada su upoznali prvi svingerski par.

Bili su to univerzitetski profesori u četrdesetim godinama života.

– Bio je to petak i sećam se kako smo se vozili u njihovu kuću. Beri je zaustavio automobil i pitao me: ‘Jesmo li sigurni?’ Bili smo tako nervozni, ali i ludo uzbuđeni. Rekla sam mu da ćemo pokušati jednom pa videti. Sve je prošlo i više nego dobro – rekla je.

Profesor, Džon, bio je zgodan, sofisticiran muškarac i jako joj se dopao. Meri je odmah poičela da ga zavodi, a nakon prvog poljupca u dnevnoj sobi, počela je akcija sa obe strane.

– Beri je otišao sa njegovom ženom i pogledao me. Licem mu se razvukao osmeh. Znala sam da će sve biti u redu, ali i da nam se tog trenutka život skroz promenio. Postali smo predani svingeri. Provodili smo vikende sastajući se sa raznim parovima. Postalo je uzbudljivo. Na poslu sam razmišljala o tome, o onome što sam radila veče pre i osetila bih drhtaj kroz kičmu. Neki parovi, poput Džona i njegove supruge su nam postali dobri prijatelji, čak i kada smo prestali sa odnosima. Druge smo pak videli samo jednom – ispričala je pa se prisetila 14-orice “veličanstvenih”.

– Bilo je to na svingerskoj zabavi u Mančesteru. Sećam se samo da sam bila nekontrolisano požudna. Sutradan sam osećala laganu bol, ali na neki lep način, kao da sam bila u teretani – rekla je, a pogled joj je nakratko odlutao, kao da se priseća tih trenutaka.

– Odlučili smo da otvorimo svingerski klub 1997. godine. Bilo je to dosta posla, ali želeli smo da radimo nešto oko čega smo strastveni. Klub i dan danas dobro radi. Tokom radnog vremena se nikada ne “pohvatamo”, to je naš posao, a mi smo profesionalci. Ali, kada se klub zatvori…”

Meri priznaje i da nisu svi tako dobri ljubavnici, te da je u svojim četrdesetim probala da spava i sa osamnaestogodišnjakom, pa je ostala jako razočarana.

– Trajalo je jako kratko, brzo je obavio šta je planirao, a ja se još nisam ni zagrejala!

Ova nestašna baka, koja ima i dvoje unučića, nakon operacije kolena, morala je da uspori malo. Kako kaže, prošle godine imala je samo trojicu ljubavnika.

– Pazimo na sigurnost i nikada nisam osetila da sam u opasnosti. Beri je obično u istoj sobi ili nedaleko.

IZVOR:SRBIJAA.DANAS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?