Interesi:
Moji su interesi brojni: glazba mi je prioritet i volim i modernu pop glazbu i onu klasičnu, rock, jazz! Uživam baviti se sportom, posebno umjetničkim klizanjem. Oduvijek sam sanjao o putovanjima, a posebno o posjetu Parizu i Rimu. Uživam čitati, posjećivati ​​muzeje i umjetničke galerije, učiti nove stvari. Maštam o tome da stvorim jaku obitelj koja voli i imam djecu.

Samoopis:
Elegantna, osjećajna, vedra, sofisticirana dama. Pa, možeš me samo pogledati u oči i vidjeti me. Mogu reći još nekoliko riječi o sebi: smatram se zrelom, inteligentnom, snažnom i optimističnom ženom, koja zna što želi u životu. Znam da u životu postoje svijetli i mračni trenuci, ali sigurna sam da ćemo se zajedno s voljenim muškarcem nositi sa svime. Uživam u mnogim stvarima: hladan vjetrić koji me miluje po licu, topla pregršt zlatnog pijeska u rukama, promatram oceanske valove koji dolaze na obalu i pokušavaju mi ​​otkriti neke svoje tajne. Ali volio bih podijeliti te trenutke s jedinim. Hoćete li to biti vi?

Belma je u potrazi za:
Voljela bih da moj čovjek bude pouzdan, iskren i ljubazan. Onaj s kojim mogu podijeliti svu svoju ljubav, toplinu i strast. Tko će biti moj suprug, moj ljubavnik i srodna duša. I znam da je čovjek poput dobrog vina – s godinama postaje sve ukusniji! Dakle, moj voljeni muškarac također bi trebao biti zreo, samopouzdan i snažan.

UKOLIKO ŽELITE JAVITE MI SE NA FACEBOOK:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?