Interesi:
Ja sam 24/7 tok energije, života i ljubavi. Ja sam knjiški moljac, ja sam kuhar amater, ja sam čavao društva prijatelja. Znam da svaki sivi dan mogu nadopuniti vedrim šalama ili konfuznim situacijama.

Samoopis:
Ja sam iz generacije kada direktno kažete što mislite, volite i ne volite. Istovremeno mogu biti sličan tvom najbližem susjedu kojeg si poznavao godinama, ali istovremeno imam tako skrivene stranice za koje mislim da će biti poticajno čitati.Moj izgled može malo zavarati jer izgledam kao slatka djevojka, ali iznutra sam strastvena, osviještena žena koja je spremna za ozbiljnu vezu. Ali moje srce je stvarno vrlo dobro. Jako cijenim unutarnje kvalitete kod ljudi, važno mi je što je u vašoj duši. Smatram da žena treba biti dobra ne samo u krevetu nego iu razgovorima na razne teme, pošto u starosti možemo pričati samo jedno s drugim, nadam se da razumijete što mislim.

Belma traži:
Dragi čovječe, moj potencijalni mladoženjo, ako ne pratiš agizam to znači da imamo prvu zajedničku točku. Nisam slijep, shvaćam odgovornost svog izbora i postojanja ovdje. Želite li znati zašto ne mojih godina momci? Lako! Nisu spremni za obitelj i dok ja čekam svoje kolege iz razreda, imat ću 42 godine s 5 mačaka. Imam druge planove, gdje vidim ugodan dom, voljenog čovjeka i djecu koja prave kaos, ali naš vlastiti kaos

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?