BERINA(38)”TRAŽIM DRUŽENJE I LJUBAV JAVITE MI SE” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Odgojilaa me baka. Bila je divna osoba i puno je utjecala na mene i moj život! Naučila me različitim zanimljivim i korisnim stvarima! Jedno od njih je pletenje. Izrađujem vlastiti dizajn, a mnogi moji prijatelji s velikim zadovoljstvom nose stvari koje sam isplela! Kažu da su remek-djela! Volim i vezenje. To je tradicionalna maštarija ovdje u Srbiji i također posebna umjetnost! Obožavam kuhati i mislim da svojim jelima mogu impresionirati i teško udovoljljivog gurmana! Kao dobar mikser, volim provoditi vrijeme sa svojim prijateljima! Pogotovo to radim s užitkom vani!

Samoopis:
Vrlo sam aktivna i zainteresiran sam za aktivnost, volim puno raditi, a zatim imati aktivan odmor!Trudim se biti pozitivna i nasmijana. Pokušavam se nasmiješiti čak i kad se suočim s tmurnim vremenima. Inteligentna sam, dobro obrazovana i neovisana. Volim upoznavati nove ljude. Jako sam brižna, smiješna i razumijem. Imam puno energije i vrlo sam aktivna. Trudim se da ne kasnim i mrzim kad drugi ne dođu na vrijeme

Berina traži:
Želim upoznati ne samo muža, već i partnera i prijatelja kojima mogu bezuvjetno vjerovati! Moj bi čovjek trebao biti samopouzdana, draga i pametna osoba! Mislim da bi i on trebao imati aktivnu poziciju u životu! Dat ću sve od sebe da mu pomognem i podržim njegove ciljeve! To će biti sjajno ako možemo imati neke zajedničke! Za mene je također važno imati sličan smisao za humor! Ne mogu zamisliti svoj život bez njega! Sigurna sam da mogu predstaviti svoje srce čovjeku koji je ujedno i pošten! Izravna sam osoba i ne razumijem nepoštenje u vezama. Izdaja je za mene najgora stvar koja se može dogoditi između muškarca i žene.

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  IRENA(36)ŽELIM PRONAĆI ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA JAVITE SE NA FACEBOOK

One comment:

  1. Arči

    27. ožujka 2021. at 4:35

    Ćao.

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up