Izabela ukazuje u čemu većina parova greši tokom intimnih odnosa!!

Australijanka Izabela Deltore (40) je nekada radila kao čuvar zu zatvoru, krpila kraj s krajem, a onda je odlučila da promeni profesiju i počela je da snima filmove za odrasle.Posle 13 godina iskustva u industriji odraslih, Izabela je sigurno pravi stručnjak za intimne odnose.Ona objašnjava koje su najveće greške koje većina parova pravi u krevetu.

– Iskustvo mi je pokazalo da mnogi osećaju stid vezano za vođenje ljubavi. Neke od najčešćih grešaka je da imaju odnose sa ugašenim svetlima, ne kažu partneru šta vole ili ne vole, sramota ih je da isprobaju neke nove stvari – tvrdi Izabela.

– Moj savet je da istražujete. Istražite sebe i partnera. Apsolutno nije sramota da žena preuzme kontrolu nad svojom INTIMOM Prigrlite je, žene su seksualna bića, uživajte u svakoj sekundi – poručila je ona i dodala:

– Ja još uvek istražujem svoju intimnost, čak i posle na stotina partnera i snimljenih filmova tokom svoje karijere.

Sa Izabelom se slaže i njen kolega Dejl Igan (31).

– Veoma česta greška koju ljudi prave je to što ne pitaju drugu osobu šta im se sviđa. Nema komunikacije pre vođenja ljubavi. Svako voli nešto drugačije, morate što pre da razgovarate sa partnerom jer je to jedini način da oboje maksimalno uživate – rekao je Igan.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?