interesi:
Volim vožnju noćnim gradom, hodanje i vožnju biciklom. Ja sam aktivna žena koja uživa u sportu i streljaštvu, što je zapravo dio moje profesije – policajka sam. Istodobno, i mene oduševljava “tihi lov” – branje gljiva. Balansiranje između adrenalina i tišine je nešto u čemu sam dobar!

Samoopis:
Pravedan i osjećajan, ponekad ćudljiv i pomalo lud – to sam ja! Ja sam žena, prava žena, moj svijet je raznovrstan i šaren kao duga! Mogu biti drugačiji, divlji, ali u isto vrijeme miroljubiv, zabavan i otvoren, ali u isto vrijeme domaći.

Biljana traži:
Bila bih sretna da upoznam čovjeka koji će me voljeti, cijeniti i prihvatiti takvu kakva jesam. Želim upoznati nekoga tko će biti moja najveća ljubav, strast, moje snažno rame i moja čvrsta ruka u svakoj situaciji. Ja svog čovjeka doživljavam kao pametnog, osjećajnog čovjeka koji me umije saslušati… Bit će prava sreća upoznati nekoga tko je spreman gledati u istom smjeru kao i ja, tko će me htjeti držati za ruku i nikad to ne dozvoliti ići. Nadam se da ću biti s nekim tko će me razumjeti bez izgovorenih riječi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Nenad

    18. veljače 2022. at 21:48

    Cao ako zelis iskrenog i dobrog decka za iskrenu vezu ili brak javi se da se bolje upoznamo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?