interesi:
Zapravo, oduvijek sam željela biti glumica, pa mi je glavni hobi sudjelovanje u dramskom klubu, pa čak i igranje ključnih uloga u lokalnom kazalištu. Moji prijatelji kažu da sam dobra glumica u svakodnevnom životu, pa ćemo vidjeti da li ću uspjeti iskoristiti svoje vještine. Štoviše, strastveni sam čitatelj detektivske fikcije. Mislim da moj život ne može biti pun bez ljubavi i putovanja. Putovao sam u neke europske zemlje, ali nestrpljiv sam posjetiti ih još.

Samoopis:
Evo mene – prirodna plavuša koja želi razbiti sve stereotipe. Još uvijek sam student i to mi daje mnogo mogućnosti za usavršavanje i razvoj kao osoba. Studiram umjetnost, posebno monumentalno slikarstvo i restauraciju. Osim toga, uvijek sam uključen u humanitarne akcije u svom gradu. Natjecanja ljepote su moja šalica čaja. Ne tražim popularnost, ali mi omogućava da se otvorim, da budem okružena zanimljivim ljudima i daje mi razlog više da budem ponosna na sebe.

Biljana traži:
Tražim muškarca koji će biti ljubazan muž kod kuće i stručnjak za svoj posao. Svaka osoba je jedinstvena i neću mijenjati svog muškarca. Sve dok je iskren, otvoren i brižan prema meni, zaboravit ću na male mane koje ima. Siguran sam da sam ga sreo, rekao bih – kakav fin čovjek! Ne mogu propustiti ovu priliku! Oh, i spomenuo bih njegov nježni osmijeh i dobar smisao za humor.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    16. lipnja 2022. at 20:18

    Zdravo ja sam slobodan može Mo se upoznati

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?