teresi:
Volim stvari koje me čine sretnima, a mogu biti različite stvari, od pečenja kolača do putovanja ili provođenja lijenih dana na morskoj obali. Volim igrati ljetnu odbojku i zanima me moda, pokušavam pratiti sve posljednje marke i izgledati šarmantno. Mislim da je čitanje i sjajan način da se opustite i naučite nešto novo, je li u pravu?
Sport, pisanje, pjevanje

Samoopis:
Krhka sam, lijepa, nježna i nezaboravna dama s tajanstvenim i blistavim osmijehom. Djevojka sam gracioznih manira, skromna i sramežljiva, ali jako volim komunicirati s dragim ljudima. Također sam draga i osjetljiva djevojka. Osjetljiva u svemu što se tiče njenog odnosa s muškarcima. VOLIM i znam uživati ​​u svakoj minuti. Da biste se radovali prvom cvijetu u proljeće ili ležerno uživali u toploj jutarnjoj kifli. Želim pronaći izvanrednog muškarca koji će me usrećiti. Želim se bezuvjetno i doživotno zaljubiti.

Bobana traži:
Uvijek sam vjerovao da postoji samo jedan čovjek koji je dostojan primiti svu moju nježnost i naklonost, onaj koji će me voljeti i koji će se brinuti i štititi. Ako ste to vi, upoznajmo se, učinit ću vas najsretnijim čovjekom na svijetu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Lepotice javi mi se odakle si

  2. Voleobih dase spojimo i da budemo kao jedno medena ???

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?