bogdana

interesi:

Žena sam u dobroj formi i volim sport. Plivanje, tenis, odbojka, ples, navijanje! Volim putovanja i bio sam u Turskoj i mnogim gradovima u Rusiji. Volim modu i manekenstvo, ali nisam uzor. Volim raditi s ljudima, pomažem im da budu zdravi i zdravi. Volim biciklizam i biciklizam. Obožavam plivanje i šetnju u prirodi.

Self-Opis:

Imam vrlo čistu i istinsku osobnost i uvijek sam iskrena. Neki će možda pomisliti da sam ja malodušan i naivan, ali to nije istina. Ja sam dobro obrazovana i inteligentna osoba. Volim puno čitati. Vrlo sam komunikativna i druželjubiva, uvijek prijateljska i voljena!

Bogdana  traži:

U potrazi za lijepim, ljubaznim, iskrenim muškarcem koji je sposoban voljeti, koji je sposoban pokazati dobru pažnju svojoj ženi, obiteljski orijentiran i koji me neće prevariti! Takođe moj muškarac mora biti pravi muškarac koji zna da tretira pravu ženu na ispravan način,takođe mora biti sklon osnivanju porodice i da voli porodican i miran zivot.Iskreno ne volim neke koji sebe smatraju zavodnicima i velikim ženskarošima koji zele samo povecati broj zena.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?