Interesi:
Mogu reći da sam ja ta koja voli biti na otvorenom, susretati se sa svojim prijateljima. Volim kuhati, ali moja velika strast je zdrava hrana, jer su sport i dobra prehrana važni dijelovi mog života. Zaljubljen sam u nogomet i majstor sam sporta (fitness bikini).

Samoopis:
Po mom mišljenju, svaka je osoba cijeli svijet sa svojim kontinentima – osobinama karaktera, oceanima – osjećajima i zrakom – moralom. Ja sam ta koja uvijek pokušava pomoći, biti ljubazna i simpatična. Što se tiče mojih negativnih kvaliteta, ponekad znam biti lijen … Ali to se događa ne baš često, obično sam odlučan i pokušavam postići ciljeve koje sam postavio. Imam vrlo romantičnu prirodu – sanjam posjetiti Francusku, provesti dan u šetnji Elizejskim poljanama i večerati na jednom od gornjih katova Eiffelovog tornja.

Borislava traži:
Tražim onoga koji se ne boji otvoriti svoje srce ljubavi, novim emocijama i novom svijetu. Voljela bih biti s muškarcem koji se bavi sportom i vodi zdrav životni stil, koji voli provoditi puno vremena na otvorenom, koji je oduševljen putnik spreman za avanture! Ako ste romantični u svom srcu, ako vidite da je ovaj život sadašnjost s puno prilika – ne bojte se napisati mi. :))
UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Ivko

    15. lipnja 2021. at 18:36

    Želim vas upoznati Berislavom ?

  2. Dejan

    10. listopada 2021. at 22:07

    Caooo srce

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?