Interesi:
Uvijek sam volio i volio učiti. Po obrazovanju sam ekonomist, ali sada su moji interesi i zanimanje druge sfere: oduvijek su me zanimali sport i tjelesne aktivnosti. Dakle, bavim se plesom, kickboxingom, fitnesom i istezanjem. Ove aktivnosti mi pomažu da se osjećam aktivnim, energičnim, snažnim, vitkim i raspoloženim! Aktivno sudjelujem u Plesnim i sportskim natjecanjima! I ponekad pobijedim !!!

Sam opis:
Imam neku ideju o tome kako bi žena trebala biti. I ja bih volio biti ovakav: lagodan, ali sa principima koje treba poštivati; natječaj, ali s voljom i odlučnošću; ženstvena i inteligentna; lijepo ponašanje i smisao za humor; ljubav prema životu i naklonost obitelji i prijateljima, oh, da, i samopoštovanje, naravno!

Borjana traži:
Tražim muškarca, životnog partnera koji bi sa mnom dijelio moje interese i hobije, naučio me stvarima koje zna bolje od mene, čije životne vrijednosti odgovaraju mojima: obiteljska predanost, zajednička ljubav, poštovanje i prijateljstvo među nama, zajednička budućnost i djeca, naravno!

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Radisa

    4. rujna 2021. at 13:45

    Cao borjana ovde radisa iz nemacke ako si za dopisivanje samnom javi mi se na ovaj broj 0049633388781 radisa neces se pokajati sto se javis i sto nazoves ja ti to kazem

  2. Anonimno

    11. rujna 2021. at 7:41

    Cao Borjana

  3. Dušan

    11. rujna 2021. at 22:52

    065423102, viber, watts app, sms

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?