Interesi
Što vam može uljepšati dan? Možda je ovo šetnja obližnjim parkom ili večera s obitelji? U mom slučaju radi se o čitavom spektru različitih aktivnosti. Uglavnom sam prilično “domaća” osoba, ali u isto vrijeme volim umrežavanje s kolegama, stjecanje novih znanja, putovanja i samo upoznavanje sebe. Jedan od mojih najvažnijih hobija je učenje stranih jezika. Trenutno studiram turski i armenski jezik i moram priznati da mi te aktivnosti pričinjavaju posebno zadovoljstvo! Optimist sam u životu, pa mi ples i pjevanje dodaju sjaj u oči.

Samoopis
Moji prijatelji i poznanici kažu da posjedujem romantiku i uzvišenost, takt i inteligenciju, razumijevanje i suosjećanje za druge. Čini mi se da sam upravo ja osoba koja će i u najmračnijem danu pronaći nešto pozitivno – smiješim se unatoč svemu. Vrlo sam domaćica i topla – volim stvarati udobnost u kući. Moram priznati da se i ja volim razvijati, pa mi je i duh natjecanja svojstven.

Tražim
Moje srce može osvojiti muškarac koji zna cijeniti i voljeti, koji nikada neće dići ruku na svoju ženu, i uvijek će je podržati. Zaista bih volio upoznati nekoga tko može pokazati svoju brigu, razumijevanje, nježnost i muževnost. Volim pametne muškarce, pa je visoka razina inteligencije samo prednost!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?