interesi:
Volim slušati glazbu, čitati, šetati, brinuti se o životinjama. Nemam puno prijatelja, ali su pravi i uvijek uz mene u svakoj situaciji u mom životu. Često se nađemo i izađemo na večeru popiti malo vina i poslušati glazbu.

Samoopis:
Vidjet ćete da sam vesela i draga dama koja je uvijek pozitivna i čeka najbolje u ovom životu. Ovdje ne tražim nikakve igre, vrlo sam jednostavan i otvoren. Želim upoznati pravog muškarca koji je spreman promijeniti NAŠE živote na bolje! Želim biti sretan i živjeti jednostavnim životom. Želim reći da sam vrlo brižna i romantična, puna ljubavi i senzualna. Vrlo sam aktivan i sanjam da upoznam nekoga tko će sa mnom uživati ​​u aktivnom načinu života.

Budimirka traži:
Sanjam da ostatak života provedem s vjernim čovjekom, koji ima romantičnu i strastvenu dušu. Spreman sam stvoriti obitelj i želim pripadati samo jednom čovjeku. Tražim pravog prijatelja, dobrog ljubavnika i poštenog partnera. Zamišljam pozitivnog, obiteljski orijentiranog i ležernog muškarca, koji voli sport, prirodu, životinje i dame poput mene pored mene.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
facebook

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?