“TRČALA JE U NJEGOV KREVET”! Razorila porodicu – Marina je dobila bebu sa sinom svog muža!

Četvoro dece su joj oduzeli!Ruska influenserka koja je ostavila muža zbog pastorka rodila je ćerku.
Marina Balmaševa (35) sa 14 godina mlađim pastorkom Vladimirom u vezi je od prošle godine. Njegov otac Aleksej Šavirin u međuvremenu se razveo od supruge (s kojom je bio u braku 13 godina), a ona se uskoro udala za njegovog sina.

Marina, koja je prošle godine u maju objavila da par čeka bebu, juče je na Instagramu podelila fotografiju bebe. Influenserki koja se proslavila dokumentujući svoj gubitak kilograma to je peto dete, nakon što je sa bivšim suprugom usvojila četvoro dece. Prema pisanju ruskih Vesti, sva deca ostala su posle razvoda s Aleksejem, nakon što je sud njoj uskratio bilo kakvo roditeljsko pravo.

Šavirin(45) kaže kako mu je bivša supruga “zavela sina”. “Nisu imali stida, bili su intimni su se i kad sam ja bio kod kuće”, rekao je. “Oprostio bih joj prevaru – da mi to nije bio sin”.”Trčala je u krevet mog sina iz naše spavaće sobe dok sam ja spavao… Nakon toga bi se vratila i ležala u krevetu sa mnom kao da se ništa nije dogodilo.”

U međuvremenu, Balmaševa je navodno tražila predbračni ugovor sa Vladimirom, kojega poznaje otkako je imao sedam godina.Ruska blogerka sa više od pola miliona pratilaca na Instagramu priznala je da je imala estetske operacije kako bi postala privlačnija za svog pastorka.”Kajem li se što sam uništila porodicu? Da i ne”, rekla je svojim pratiocima.

Marina čeka drugo dijete sa sinom svog bivšeg muža: Odgajala ga od njegove sedme godine, sada je u braku s njim,Ruska influencerka Marina Balmaševa (37) započela je vezu sa posinkom (23) kada je on bio na studentskim praznicima. Sada očekuju drugo dijete. Njegov otac, a njen bivši muž šokiran je njihovom vezom.Influenserka koja se tematski bavi mršavljenjem Marina Balmaševa (37) očekuje svoje drugo dijete s posinkom Vladimirom ‘Vovom’ Šavirinom (23) kog je odgajala od njegove sedme godine.

Ona već ima ćerku s 23-godišnjim Vladimirom. Njegovog oca Alekseja (47) Marina je ostavila kad je Vladimir još bio student – jer se u njega zaljubila.

Par, koji je danas u braku, iako nije jasno kada su se vjenčali, započeo je romansu tokom praznika kada se Vladimir vratio kući s fakulteta, ostavivši Marininog bivšeg muža i Vladimirovog oca samog s petero usvojene djece.Ruskinja je u Instagram objavi za svojih 620.000 pratilaca rekla:

– Primamo vašu ljubav i iskrene čestitke. Saznali smo za novu trudnoću na nasipu u Sukhumiju (crnomorsko ljetovalište).Komentari na internetu variraju od zbunjenosti, bijesa i šoka u čestitkama koje je par dobio.Nakon što je otkrila svoj odnos s posinkom, Marina je napisala:

– Toliko ljudi mi govori da se našminkam, da stavim vještačke trepavice i da uvijem stidne dlačice – za svog mladog muža.– Ali postoji jedna stvar – zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulitom, kožom koja visi i zbog mog karaktera. I ne želim da se pravim da sam bolja nego što jesam – napisala je.

Ispričala je i kako je insistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da njihov brak završi razvodom.Njen bivši Aleksej, s kojim je bila 13 godina u braku, ogorčeno je rekao novinarima:
Ona je zavela mog sina – prije nje nije imao devojku. Nije ih bilo sramota da imaju polne odnose dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da nije u pitanju moj sin – izjavio je za Daily Star.

– Došla bi u krevet našeg sina tokom noći dok bih ja spavao, a nakon toga se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da se ništa nije dogodilo – izjavio je Marinin bivši muž i Vladimirov otac Aleksej, prenos

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?