Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, javno traži muža, a nekad je bila popularno TV lice
Nekadašnja voditeljka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, živi u Los Anđelesu, gde je nedavno otpočela svoju producentsku karijeru.

Nju su svojevremeno povezivali sa moćnim muškarcima, pa i onim sa političke scene.Priznaje da su neki od njih, među kojima je bilo i političara, tek godinama kasnije smogli snage da joj priđu i priznaju da su bili zaljubljeni u nju, ali nisu smeli da joj priđu.

– Zanimljivo je da su mi neki muškarci s javne scene, bilo sportisti, pevači ili političari, posle mnogo godina priznali da sam im se uvek dopadala, što mi svakako imponuje. Što se tiče udvarača, uvek postoji neko ko se trudi, međutim, iskrena da budem, izbegavala sam emotivne odnose s ljudima iz mog radnog okruženja – kazala je Sani Armani.

– Verujem da publika misli da se u emotivnom životu poznatih ličnosti uvek dešava nešto spektakularno. Međutim, iako to ponekad i jeste slučaj, ovom prilikom zaista nemam ništa atraktivno da podelim, mada bih volela. Verujem u ljubav, možda ne više u onu na prvi pogled i trenutno mi je karijera u prvom planu. Ali da ne otkrivam previše, reći ću svaki je pravi u svoje vreme i možda će doći i vreme za novi brak – istakla je nedavno atraktivna plavuša za “Republiku”.

Kroz smeh je tad navela šta bi morao da poseduje njen gospodin savršeni:

– Zvuči kao kliše, ali neki standard bi bio da ima kućno vaspitanje, manire, šarm, duhovitost, hrabrost i kuću na moru!
IZVOR:ALO.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?