LIK
Ja sam ljubazna i romantična djevojka. Uvijek provjeri idem do tvog cilja i vjerujem da će sve uspjeti ako se potrudiš. Redovito se bavim sportom kako bih održala svoju figuru, samo bavljenje sportom mi rasterećuje misli. Volim komunicirati sa zanimljivim ljudima.Prava, ljubazna i pozitivna djevojka sa zanimljivim imenom) Volim se smijati, davati ljudima radost i toplinu! Imam mekan i miran karakter, ali znam točno što želim i idem do svog cilja. Rado ću vam reći nešto više o sebi, napraviti prvi korak i pisati mi. Ja sam jednostavna djevojka s pozitivnim stavom prema životu. Zahvalna sam na svemu u svom životu.

INTERESI
Sport, čitanje, ples, putovanja, financije, fotografija.Volim kuhati. Bavim se sportom i volim slušati glazbu. Također jako volim putovati i mogu otići u vašu zemlju ako ste otvoreni za pravi susret.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Muškarac pored mene trebao bi biti jednako tvrdoglav i svrhovit. Vjerujem da se možete zaljubiti na prvi pogled. Volim romantične muškarce. Stoga cijenim takve kvalitete kao što su komunikacijske vještine i smisao za humor.Tražim muškarca koji je spreman postati moj najbolji prijatelj u životu i podržati me u svakoj situaciji. Zauzvrat, spreman sam dati sve što dobijem) Važni su mi razumijevanje, briga, nježnost i strast. Sanjam da nađem muškarca s kojim će mi biti lako i lagodno zivjeti

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Alen

    12. lipnja 2022. at 9:41

    Voli bi te upoznati

  2. Anonimno

    12. lipnja 2022. at 9:59

    Javi se

  3. Zemjoradnik sam, iz vojvodine, umrala misupruga, imam dvoje dete, madjar sam, pričam perfektno srbski

    14. lipnja 2022. at 7:37

    Možemo upoznati ako hoćeš
    Ja bavim poljoprivredom imam stoke životinje, žuvim na maloj farmom

  4. Anonimno

    8. listopada 2022. at 23:10

    Javi se ❤️

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?