interesi:
Volim putovati, čitati, opuštati se s prijateljima u dobrom kafiću, otići u park ili šumu, gdje možemo napraviti roštilj itd. Uživam gledati filmove i ići u kazalište. Redovito idem u teretanu. Volim pozvati svoje prijatelje u svoj dom i kuhati svečana jela za njih i za svoju obitelj. Mogu stvoriti odmor svaki dan!

Samoopis:
Ja sam optimist! Ne gubim srce u teškim situacijama. Volim ovaj život! Volim kada sam okružena sretnim i ljubaznim ljudima. Znam kako stvoriti udobnost za ljude koji me okružuju. Ne prihvaćam laži i izdaju. Ja sam iskrena i poštena osoba. Sigurna sam da ćeš se sa mnom osjećati slobodno i ugodno, nećeš biti tužna 🙂 Ja sam odrasla žena, koja je ozbiljna u potrazi i ne želi više biti sama. To je očito da svaka žena želi biti sretna. I ja isto. Sanjam pronaći pravog muškarca i sigurno znam da mu mogu dati svoju ljubav, brigu, strast i poštovanje.

Dajana traži:
Moj muškarac bi mi trebao biti najbliža osoba. Trebao bi biti spreman saslušati me i podržati me. Moramo biti iskreni jedni prema drugima, moramo se savršeno razumjeti. Za mene je ovo savršeno partnerstvo koje se temelji na ljubavi, poštovanju, strasti, razumijevanju i dubokoj i iskrenoj želji da budemo zajedno!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?