Interesi:
Ja sam jedna od onih ljudi koji više vole uživati ​​u životu nego ostati kod kuće. Fitnes je moj glavni hobi. Volim vježbati svoje tijelo i uživam u sportu. To možete vidjeti ako pogledate moje fotografije. Također volim kuhati, posebno talijansku kuhinju, voljela bih da možete probati moja jela, nadam se da će vam se svidjeti. Volim slušati glazbu i čitam puno o znanstvenom i prirodnom svijetu. Zanimaju me mnoge teme u životu i mislim da sam inteligentna i lijepa žena s kojom se može razgovarati o svemu.

Samoopis:
Otvoren sam i društven. Sa mnom vam nikada neće biti dosadno! Imam mnogo interesa i hobija! Volim aktivno provoditi vrijeme, ne volim mirno sjediti! Želim biti posebna samo za jednog čovjeka. Spremna sam na dugoročnu vezu, osnivanje obitelji. Spremna sam promijeniti se za svog voljenog muškarca. Ako promijenite nešto u sebi, onda samo na bolje. Ne volim svađe i skandale, mislim da je ovo suvišno.Jako volim putovati. Putovanja su dala veliki doprinos mojoj viziji svijeta u cjelini, a promjena mjesta daje novu snagu umu. I općenito, ne mogu dugo ostati kod kuće, a aktivna rekreacija na otvorenom će popraviti situaciju! I naravno, volim i psihologiju, ples i čitanje knjiga. Volim dobivati ​​informacije iz komunikacije s ljudima, što mi stvarno pomaže u samorazvoju i samoobrazovanju.

DADA traži:
Želim upoznati takvog muškarca da izgubim glavu. Ovaj čovjek, zbog kojeg letim bilo gdje u svijetu. Želim se podržati, zajedno postići neke ciljeve, učiniti jedni druge boljim! Ima li ovdje ozbiljnih muškaraca? Onda mi pišite uskoro, javite mi nešto o vama!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?