Želim pronaći svoju pravu LJUBAV u ovom životu i ne pogriješiti u svom izboru. Covid nam pokazuje što trebamo cijeniti, kako je važno da uz sebe imamo zaista vrijedne, pouzdane i vjerne ljude koji će biti uz vas po lijepom i olujnom vremenu… koji će zajedno s vama dijeliti radost i tugu! Nadam se da ste pročitali moj profil. Vjerujem da uspijevamo pronaći zajedničke teme i interese, osjetiti blistavost među nama… Dakle, mogu dodati da sam ljubazna i vjerna žena. Ja sam žena koja cijeni obiteljske odnose i tradiciju, koja sanja imati odnos vrijedan povjerenja. Ja sam ta koja te nikada ne bi ostavila ni u kakvoj životnoj nevolji i koja bi bila ponosna na tebe i dijelila tvoj uspjeh! Ja sam ta koja će učiniti sve za svog voljenog muškarca i bit ću uz tebe cijelo vrijeme čak i ako se cijeli svijet okrene od tebe! Možda ćete pomisliti da sam naivna i djetinjasto romantična, budite sigurni da kad se jednom zaljubim moju voljenu nitko neće zamijeniti! Ako se slažeš sa mnom, ako sam uspio dotaknuti tvoje srce… dakle, mislim da je moja prava LJUBAV tvoja prava LJUBAV) Slažeš li se sa mnom?

Interesi
Sport, plesno kino, čitanje,Takodje mnogo volim i sport i pratim razne sportske aktivnosti volim gledati odbojku rukomet i vaterpolo,kada sma bila mladja i sama sam s ebavila sportom rekreativno a i sada idme povremeno u teretanu i mnogo volim fines

Samoopis
Znam da sam prije svega dobra osoba. ne nanosim štetu drugima; Volim i poštujem druge. Cijenim ono što imam i vodim odgovoran način života. I bez obzira na to koliko život može biti okrutan, koje trikove može igrati, koliko ljudi s kojima se suočavate loši mogu biti, važno je ostati pozitivan, pogledati svijetlu stranu priče, učiti iz nje. Jesam li sposoban promijeniti svijet? Ne nisam. Ali znam da mogu biti bolja osoba, mogu donijeti ljubav i osmijehe svojim najbližima i podijeliti sve radosti našeg života. Ovdje sam da pronađem onoga za podijeliti, dati, upoznati istomišljenika.

Tražim
Željela bih da moj budući partner prije svega bude dobar čovjek. A dobar čovjek je po meni onaj koji je ljubazan, pošten i odan prema ljudima koji su pored. Pa i smisao za humor je nešto što jako obožavam! Vjerujem da ostale stvari nisu važne i da se također mogu riješiti. Vjerojatno sada zvučim vrlo banalno, zar ne?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Milenko

    8. ožujka 2022. at 19:37

    Pisi mi

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?