Interesi:
Volim sport, redovito idem u teretanu. Putovanje je i moja strast koja mi je postala zanimanje. Ja sam dobro putovana žena otvorenog uma. Volim provoditi slobodno vrijeme s prijateljima, pjevati, plivati, jahati. Volim ukusnu hranu, dobre restorane, umjetničke galerije, muzeje, umjetnost, balet, operu, koncerte … Toliko je toga na mojem popisu. Ali pronalaženje ljubavi prvi je prioritet, nešto što moje srce želi, nešto za čim moje srce žudi.

Sam opis:
Kako mogu opisati svoju osobnost? Ja sam mirna, uravnotežena, svrhovita osoba s postojanim vrijednostima. Osjetljiv sam i mogu biti vrlo emotivan, ali sam i vrlo pozitivan. Ljubaznost, odanost i ljubav moje su kvalitete, iskrena sam i cijenim iskrenost.

Dalida traži:
Svrstan čovjek koji zna što želi, koji je dobro obrazovan, ima dobre manire. On je velikodušan, pun ljubavi, brižan i ljubazan, odan, pošten i predan, sa sličnim pogledima i vrijednostima na život, pozitivan i vedar.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Domi

    18. rujna 2021. at 19:07

    Volio bih da mi se javite na mail da razmjenimo brojeve.
    Puno pozdrava.
    Mido

  2. Vladimir Urban

    20. rujna 2021. at 12:39

    Tražim ženu za upoznavanje i druženje

  3. Simon

    28. veljače 2022. at 16:23

    Halo Dalida
    Sviđa mi se toj oglas i rado bih e želio upoznati. Ja sam Simon, završio sam Hotelijerstv u Opatiji i nakon toga sam duže vrijeme boravio i radio u NJemačkoj gdje sam bio u braku i imam odraslu djecu. Od prije nekoliko godina sam se vratio u Hrvatsku i sada živim i mojom kućama na otoku Rab, gdje imam 2 kuće sa apartmanima koje u sezoni izdajem.
    Ovdje možeš pogledati gdje živim: http://www.fewo-rab.de
    možeš mi se javiti na Viber moj br. je +385 99 2180033
    Jako bi volio ako bi mi se javila na moje e-mail [email protected] da možemo normalno komunicirati i upoznati se. Lijepi pozdrav, Simon

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?