Interesi:
Ja sam žena s različitim željama i interesima. Ponekad mi je draže biti sam sjediti sa šalicom čaja kraj prozora i slušati glazbu ili gledati neki romantični film. Ponekad se mogu zabaviti sa svojim prijateljima i roštiljati.

Sam opis:
Teško je govoriti o sebi. Pokušat ću to učiniti jer jedva čekam pronaći svog muškarca koji će podijeliti ljubav. Uvjeren sam da bi voljeni partneri trebali dijeliti ne samo radost, već i tugu. Život je pun različitih situacija i trenutaka. Razumijem da izgraditi odnose i biti par nije lako. Ali kad smo zaljubljeni, to možemo podnijeti. Ljubav uvijek vrijedi. Moji prijatelji kažu da sam ljubazan, druželjubiv, radostan i smiješan. Ja sam osoba jednog čovjeka, lagodna i otvorenog uma.

Dalida traži:
Želim da znaš da ne tražim savršenog muškarca ili samo zgodnog momka. Mislim, izgled mi nije bitan! Za mene je zaista bitna duša. Prije svega tražim zanimljiv razgovor. Možemo se poznavati samo kroz komunikaciju. Štoviše, možemo spoznati pravu stranu nas, osjetiti iskru (kemiju), a tko zna, možda i ljubav. Tražim odgovornog, pouzdanog, ljubaznog i svrhovitog čovjeka! U mojoj zemlji kažu: “Žena cvjeta s pravim muškarcem.” Još jedna važna stvar – ne želim se pretvarati da sam osoba koja nisam, i ne želim da se pretvaraš. Samo budi svoj!
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. oliver

    15. rujna 2021. at 11:37

    isisam i ja a volim se upoznati i ponatami ali vovlecan sam mnogo

  2. Mido

    15. rujna 2021. at 12:12

    Volio bih da mi se javite na moj mail.
    Mido
    Puno pozdrava

  3. ante

    16. rujna 2021. at 7:29

    ako hoćeš traži me

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?