Interesi
Po struci sam kreativac, radim kao vizažistica. Dakle umjetnost, moda, fotografija – to je ono što mi se jako sviđa! I sa sigurnošću mogu reći da mi je posao hobi! Jako sam zahvalan Bogu na tome! Ostalo vrijeme pokušavam biti vrlo aktivan – sport, ples, gimnastika. Sve mi to donosi puno pozitivnih emocija i daje mi energiju! Također moj hobi je pomaganje beskućnicima. Ne znam, mogu li reći da je ovo hobi, ali takva zabava mi daje puno pozitivnih emocija i osjećaj da na svijetu ima još nekoliko sretnih mačaka 🙂

Samoopis
U životu sam realist i shvaćam da osoba može imati ne samo dobre karakterne osobine nego i loše. Stoga vjerujem da je poštenje nešto na što možemo biti ponosni i jako je važno to pronaći u sebi. Iskrena sam prema sebi i poznajem svoje dobre i loše karakterne crte, a i prema budućem partneru bit ću iskrena od samog početka! Opušteno – to je najbolji opis mene! Lagana sam u komunikaciji, u odnosima i u životu. Želim živjeti sretno i tu sreću tražim i u malim stvarima!

Tražim
Tajna sreće je jednostavna!! U vezi ne bi trebalo biti straha! Samo povjerenje u partnera, u sebe i u svoju sretnu budućnost. Tražim onoga koji se ne boji pokazati mi kakav je. Zajedno ćemo pronaći put do sreće!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


5 comments:

  1. Anonimno

    16. travnja 2022. at 17:01

    Javi se

  2. adx

    19. lipnja 2022. at 6:24

    33g decko finog izgleda, javi se 🙂

  3. Linx

    7. rujna 2022. at 15:54

    Javi se

  4. Sanel

    5. studenoga 2022. at 17:21

    Živim u Mostaru, tražim žensku osobu za vezu, 065801465,mobitel,viber,javi se.

  5. Anonimno

    30. prosinca 2022. at 19:11

    Poz

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?