interesi:
Ja sam dama koja voli kuhati ukusnu hranu, paziti i gledati svoje ribice u akvariju, ići u teretanu, čitati knjige i putovati.Ako ovo čitate, ovdje ste da pronađete svoju ženu. Jesam li u pravu? Nadam se da neću prevariti vaša očekivanja i želite znati još više! Dakle, ako govorimo o meni, onda ću reći da nisam malo naivno dijete iz Ukrajine. Ja sam odrasla žena koja je već imala tužno iskustvo obiteljskog života i donijela zaključke kako bi išla dalje, postala sretna i usrećila jednog dobrog čovjeka

Samoopis:
. Možda je upravo on taj koji sada čita ove retke! Nisam žena sukoba i skandala. Neću razbijati tanjure u našoj kući da pokažem koliko sam ljuta. Moja kuća je uvijek topla, ugodna i miriše na pitu od višanja. Volim trešnje, to je moja slabost. Volim kuhati i promatrati reakciju kada ljudi probaju nešto novo u mojoj pripremi. Volim iskrene razgovore, ali sam u isto vrijeme vrlo skroman. Ne volim baš bučna društva, ali jako volim prirodu. ja sam romantična. Volim praviti iznenađenja i dobivati ​​ih.

Dara traži:
Sanjam da upoznam dobrog čovjeka koji će me uhvatiti za ruku i povesti sa sobom, okružiti me ljubavlju, brigom, probati moju hranu i uživati ​​u našim romantičnim večerima. Bit ću ljubavna žena za svog muškarca, bit ću vjerna prijateljica s kojom želiš dijeliti svježe priče i tražiti savjet, a ja ću biti dobra žena s kojom ćeš voljeti provoditi ne samo dane nego i noći.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Ressid

    30. prosinca 2021. at 8:47

    sjajna si : +8761060990 tvoj sam do kraja

  2. Зоран Видовић

    30. prosinca 2021. at 12:26

    Ако желиш дасе дружимо јависе 0628144773

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?