Interesi:
Bavim se orijentalnim trbušnim plesom. Ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Volim održavati tijelo u formi i pokazivati ​​ga drugima. Volim glazbu, pravi sam ljubitelj glazbe. Pratim sve novitete u glazbenom svijetu. Uvijek se javim na telefon. Posvuda ga čujem. Ispunjava mi život. Volim kuhati jela različitih kuhinja.

Samoopis:
Vrlo sam ljubazna i pažljiva. Volim pomagati ljudima jer znam da sam sposoban to učiniti. Svi prijatelji kažu da sam jako draga i društvena dama. I slažem se s njima. Sviđa mi se sve novo, otkrivanje novih zemalja i osjećaji ljudi. Nikad ne sjedim mirno, uvijek u pokretu!

Darija traži:
San mi je upoznati pametnog i pažljivog muškarca koji će mi moći pružiti svoje muško rame u bilo kojoj teškoj situaciji. Usrećit ću ga, a naravno želim biti sretna i s njim. Trebao bi biti inteligentan i razumljiv. Želim da budemo uvijek nasmijani i veseli.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA VIBER:
066 630 199

Facebook Komentari


2 comments:

 1. Duško Mihajlović

  19. studenoga 2020. at 16:51

  Pozdrav Darija ?

 2. dado81

  11. prosinca 2020. at 8:31

  da bi upoznali djevojke sa oglasa,potrebno je da se registrujete besplatno i kreirate vaš profil na nasem sajtu https://vestiointernetupoznavanju.info/
  zatim ih kontaktirate tamo!

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?