UPOZNAVANJE NOVI SAD

Želim vam postaviti pitanje koje me zanima. Na koji način volite izražavati sebe, svoje emocije i osjećaje? Što je to? Imate li takav hobi?

ja radim. To je crtanje. To je moj hobi, moja strast. To je nešto zbog čega se osjećam živim. Kad uzmem kist u ruke, osjećam se kao kreator. Slikam, stvaram novu sliku, ponekad je to let moje mašte. Stvaram radove samo zamišljajući slike u svojoj glavi. Inspiraciju crpim u prirodi. Divno je šetati i slušati pjev ptica, šum vjetra koji se igra lišćem drveća, uhvatiti sunčevu zraku na prozoru kuće. Onda kad dođem kući, sve te trenutke prikažem na platnu. Bilo bi mi drago podijeliti s vama svoje najbolje radove i čuti vaše mišljenje da li moji radovi zaslužuju postojanje.

Želim upoznati ovaj dio tebe, dio tebe koji čini da se osjećaš živim. U modernom životu i uz moderna pravila života ljudi mogu biti okrutni i svatko treba imati takvo što, to nas čini ljudima! Dakle, koja je vaša šalica čaja?

Interesi
Bavim se sportom i nadam se da ćete to vidjeti jer sam u savršenoj formi! Volim šetati parkom i hraniti labudove. Kao i sve dame na svijetu, volim kupovati, ali ne samo zbog dotjerivanja, jako volim stvarati kućnu udobnost. Ja sam dama koja je okrenuta obitelji.

Samoopis
Pa, volim putovanja, ali mogu biti i domaći! Volim kuhati! Svijetla sam kao vatra!

Tražim
Htjela bih upoznati brižnog, obzirnog, optimističnog, obiteljski raspoloženog i veselog muškarca…Tražim tebe i znam da i ti tražiš mene…

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Dragan

    27. lipnja 2022. at 14:48

    Zdravo, ja sam Dragan
    Nadam se da ćemo nastaviti sa pisanjem
    Moj broj Viber +436677737529

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?