Interesi:
Hobiji … Moj glavni hobi je raditi ono što mi donosi radost i zadovoljstvo. Postoji toliko puno stvari u kojima uživam raditi, ali znam da je važno odrediti prioritete. Volim svoj posao, volim ples. Ali osim što ostajem aktivan, volim provesti mirnu večer kod kuće čitajući lijepu knjigu. Izbor knjige ovisi o mom raspoloženju. Često čitam nešto lagano i lagano, a ponekad i psihološke romane. Obožavam kuhati, ali kuhanje je dobro kad postoji muškarac koji bi ga okusio.

Samoopis:
Uživam u životu, u svakom njegovom lošem ili sretnom trenutku. Uvijek ćete me vidjeti kako se smiješim i zaista vjerujem da dobra šala može izliječiti bol i pomoći u reanimiranju odnosa. Brzo zaboravim sve loše i koncentriram se na pozitivne stvari u životu, na pozitivne osobine ljudi. Razumijem da nismo savršeni. Kad doživim probleme, uzimam ih kao lekciju, iskustvo, priliku da postanem bolji. Laka sam, ljubazna, draga i pažljiva dama. Uživam putovati i promatrati kako drugi ljudi žive, što vole, koje vrijednosti njeguju. Uživam i u čitanju. Te mi aktivnosti pomažu ostati motiviran, obnoviti me i ispuniti energijom rasta.

Darinka traži:
Ne želim upoznati savršenog muškarca, želim upoznati čovjeka s kojim bih se mogla nasmijati, koji bi me naučio stvarima koje ne znam i s kojima bih se osjećala zaštićeno. Ali tamo gdje postoji ljubav, to je ono što muškarca čini savršenim za mene.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?