LIK

Ja sam vrlo osjetljiva osoba i nadam se da vam nije namjera igrati se sa mnom! Ja sam vrlo romantična osoba! Energična sam, elegantna i taktična. Sklon sam samousavršavanju i duhovnom rastu. Volim ples i sport. Aktivan pokret je ono što moje tijelo čini snažnijim, a raspoloženje inspirira! Ne volim klubove i više volim putovanja. Znatiželjna sam, pametna, duhovita i nježna.

INTERESI

Volim aktivne sportove i igre na otvorenom. Sve svoje slobodno vrijeme posvećujem kćeri ili obrazovanju, volim čitati i razvijati se, učiti nove stvari. Volim kuhati. Volim ići u kina u društvu dobrih prijatelja. Volim provesti večer uz knjigu i šalicu zelenog čaja.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Tražim nekoga s kim bih dijelio život: lijeni dani, smijeh, duboke rasprave, snovi, avanture, zagrljaji, držanje za ruke, iskrena povezanost i još mnogo toga. Tražim lakog gospodina sa strašću za životom. Tražim nekoga tko se ne boji pokazati svoje osjećaje. Trebam nekoga tko voli i želi razviti obećavajuću vezu i na kraju se udati. Želim najboljeg prijatelja, tješitelja, pouzdanika, ljubavnika i partnera. Najviše bih volio da bude vjeran i istinoljubiv.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

Facebook Komentari


3 comments:

  1. pedja

    3. kolovoza 2022. at 13:50

    +38269 888307neka mi se javi pedja posten

  2. Miroslav babić

    24. kolovoza 2022. at 5:24

    Želim upoznati ženu za brak imam 44godine

  3. Luka

    13. rujna 2022. at 11:13

    Tražim ozbiljnu devojku ili žensku osobu za druženje i brak, avanture isključene, samo ozbiljna veza, situiran sam i imam kuću. Lp

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?