O MENI

Ja sam usamljena, poštena žena koja je umorna od progona i nezdravih odnosa s dečkima! Ovo sam već probao i ne želim se ponavljati. Ima dovoljno zlostavljanja u mom životu. Za sebe mogu reći da sam vrlo odgovorna i pristojna, poštena, a to želim i od svog odabranika. Kad imam slobodnog vremena, volim čitati knjige i kuhati. Jako mi se sviđa, već sam naučila rusku, ukrajinsku, španjolsku i talijansku kuhinju i mogu vam pripremiti najbolje jelo koje ste ikada probali 🙂 Imam dobar smisao za humor i mogu biti dobar slušatelj da vam pomognem savjetom .

INTERESI

Čitanje, znanost, samorazvoj, ljubav, obitelj,Ja sam osoba koja se daje u potpunosti. Vrlo strastvena i vruća! Voljena osoba će od mene dobiti naboj ljubavi, dobrote i energije! Želim pored sebe imati muškarca koji me može podržati u svakoj situaciji i ruke ovog čovjeka bi me mogle grijati u hladnim večerima! Ne želim puno pričati o sebi, mislim da je dijalog najbolje oružje da se sazna prava istina o osobi! Pokušajmo to učiniti, ili si nenaoružan?

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Za mene je pravo blago unutarnja korisnost osobe kada nema kompleksa i spremna je graditi zdrave odnose s obje strane. Mislim da su muškarac i žena isti od rođenja, pa se moraju poštovati. Nemam teret koji me drži na jednom mjestu, tako da možemo graditi naše odnose u svakom dijelu svijeta.

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?