Interesi
Imam puno interesa, ali moja najveća strast je ples. Jednostavno volim plesati salsu, pomaže mi da se opustim. Volim čitati i knjige, posebno psihološke. Uživam u slušanju glazbe, kuhanju, odlasku u kino i kazalište, putovanju.Dakle, može se razumjeti da ograničenja nisu za zgodnu ženu s najsigurnije stranice za upoznavanje. Više volim slobodu. Također, apsolutno se ne vezujem za okolnosti, živim samo prilike. Moj život ima svoju aromu i okus. To je nezaboravan okus stabilnosti i aroma vanilije predanosti.

Samoopis
Mogu se opisati kao odgovorna i zanimljiva osoba. Također sam vrlo svestrana, vesela i optimistična žena. Volim život i uživam u svakom njegovom minutu. Inače, i ja sam vjerna i senzualna, nježna i romantična osoba.

Tražim
Moj san je upoznati pristojnog, vrijednog, vjernog i pouzdanog čovjeka. Važan mi je i smisao za humor i dobar stav. Također, ništa manje važan kriterij za mene su društvenost i susretljivost.o je najvažnije. Ne tražim princa na bijelom konju, ali vjerojatno svaka djevojka želi pronaći pouzdanost, međusobno razumijevanje, poštovanje i pristojnost u muškarcu. Ako ste ljubazni, odgovorni i želite pronaći nevjestu, napišite mi pismo. Čekat ću na online dating servisu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. oliver

    11. travnja 2022. at 6:46

    evo mene tusam

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?