O meni
Ja sam vrlo otvorena osoba, ali dosta zahtjevna prema ljudima oko sebe, srce mi je puno ljubavi, i želim to podijeliti sa svojom voljenom osobom, istovremeno vrijedna, strastvena ili putovati i znati nešto novo samo ti nedostaju u mom životu! Želio bih s vama podijeliti svoj unutarnji svijet. Ne znam što mislite kada gledate moje slike, ali u srcu sam jednostavna i brižna žena. Cijenim iskrenost u ljudima. Vjerujem da se čovjek uvijek treba truditi poboljšati i trudim se. Iako, naravno, nisam savršena. Cijenim iskrene i ljubazne ljude jer sam takav. Svaki dan pokušavam naučiti više o životu i dat ću sve od sebe da stvorim obitelj punu ljubavi.. I shvatila sam da me više privlači muškarac iz drugih zemalja. Tražim međunarodne spojeve. Stoga sam otišao na međunarodnu stranicu za upoznavanje. Tražite li Bosansku djevojku ovdje? A možda i supruga u budućnosti. Mogu puno, ali najvažnije je da mogu podržati svog muškarca u svakoj situaciji! Nadam se da ću to moći s tobom.

O mom partneru
Po mom mišljenju ljubavi, to je kada se dvije duše sretnu u pravo vrijeme! Stvari kao što su godine, religija, obrazovanje ne definiraju osobu u potpunosti, a vanjska ljepota nije ono za čim tražim. Znam da će postojati osoba koja će imati iste želje u životu i koja će se voljeti probuditi ujutro i odvest će me u park samo zato što bi to želio, da se prošetamo i upoznamo zoru držeći jedno drugo vrlo blizu, da poljubim i provedemo sve ugodne trenutke zajedno. Za mene je najvažnije upoznati osobu koja će postati stvarno ljubazan i pun ljubavi koji će me držati za ruku svake minute našeg života.

hobiji
Volim aktivnosti na otvorenom poput kampiranja. Volim kuhati i eksperimentirati, ne samo u hrani. Obožavam plesati. Ali ponekad volim ostati kod kuće s knjigom i kavom u rukama.Preuzmi odgovornost za mene. Tako je malo muškaraca koji se stvarno slažu s tim da mi treba muškarac koji me može usrećiti! Nisam ovdje zbog igrica. Samo ozbiljna veza.
Rekao je – jeste, ovo pravilo treba da se drži moj čovjek. Muškarac bi se prema meni trebao odnositi s poštovanjem.
Muškarac treba biti svjestan da je veza odličan posao dvoje ljudi… Nadam se da na ovoj stranici za upoznavanje ima takvih muškaraca.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?