Interesi:
Možda zvučim kao dosadna žena, ali nije istina. Samo previše radim i brinem za svoju obitelj i dom. Možda je to razlog što nemam neke posebne hobije. Možda ćeš svoje hobije podijeliti sa mnom? )))Aktivna sam osoba i volim se aktivno odmarati. Imam mnogo interesa i hobija, mislim da oni pomažu poboljšati moju unutarnju ljepotu. Volim vožnju biciklom, hodanje i putovanja. Također me zanimaju citologija, psihologija i astrologija. Kad imam malo slobodnog vremena volim ga provesti vani i komunicirati sa svojom obitelji i prijateljima!

Samoopis:
Bok, moj dragi kralju. idemo sa mnom u bajku!? Ja sam vrlo romantična, životna, odana osoba. Srce mi je puno topline, brige i snova o tebi… Sanjaj o nekome s kim ću dijeliti usamljenu postelju, ugodne doručke, romantične večere. Znam kako dom učiniti ugodnim, a atmosferu u njemu ugodnom i opuštajućom. Vjerujem u bajku nakon braka, znam kako to napraviti.Što se mene tiče, ja sam mirna žena, ali u isto vrijeme volim se zabavljati i uživati ​​u životu. Nisam konfliktna osoba, zato uvijek nastojim razgovarati o problemu i riješiti ga. Ja sam strpljiva i pažljiva, brižna i odgovorna, nježna i pouzdana osoba.

Tatiana traži:
Moj kralj je strastven i osjetljiv. Trebao bi biti dobar sugovornik i nasmijan! Volim čovjeka koji može pričati o svemu. Mora biti ljubazan, brižan i senzualan. Volim piti vino i nema ništa romantičnije nego popiti vino uz večeru sa svojom srodnom dušom. Što misliš? To uvijek vodi do više romantike. Volim putovati, želim vidjeti svijet i volio bih to učiniti s tobom. Bi li to volio?Ovdje sam da pronađem ljubaznog, odgovornog, zrelog, iskusnog i suosjećajnog muškarca. Moj san je pronaći otvorenu osobu s dobrim smislom za humor koja je spremna graditi svijetlu budućnost s finom damom iz Ukrajine.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?