Ja sam djevojka usmjerena ka cilju, i uvijek ostvarim svoje ciljeve. Možda ćete pomisliti da sam premlada, ali možete se uvjeriti da sam potpuno zrela dama… Da lakše shvatite tko sam, reći ću vam nešto o sebi. Sretan sam u svom životu, ali sam sam, a sada želim pronaći sreću i ljubav na ovoj stranici. Prijatelji kažu da sam ja duša društva. Uvijek sam pozitivna i vesela djevojka, i trudim se da se okružim istim ljudima. Ipak, znam kada i gdje treba biti ozbiljan i poštujem tu kvalitetu među ljudima oko sebe. Imam mnogo interesa, a njihov popis će trajati predugo. Navest ću neke od njih: volim svirati gitaru, to je ono što mi život čini svjetlijim i zanimljivijim. Volim putovanja i sve što je povezano s tim.
Bilo bi lijepo znati nešto o vama, što mi možete reći? Što se sada događa u vašem životu i u vašem srcu?
Čekam tvoj odgovor.

Interesi
Volim avanture i putovanja. Volim čitati: Coelho, Osho, D. Mitchell… Volim psihologiju i fotografiju, nisam model, ali i manekenstvo mi je jedan od hobija. Ja sam hedonist. Znate li što to znači? Ne… Nisam egoist, nisam sebičan, ali jednostavno volim ono što radim, uživam u životu, pokušavam doživjeti što više sretnih trenutaka u životu. Je li prikladan za vas?

Samoopis
Ja sam skromna i vrlo mirna osoba. Rijetko se svađam, pokušavam napraviti kompromise u svemu. Obožavam crtati, umjetničku školu pohađam 7 godina. Volim svirati klavir, pjevati na karaokama, igrati biljar, kuhati pite, kuglati, a najviše volim šetati na otvorenom.

Tražim
Želim pronaći nekoga kome mogu vjerovati. Vjerujem da je povjerenje glavni temelj za izgradnju jakih odnosa. Moj muškarac trebao bi biti moj mentor, moja podrška, a ja ću učiniti sve da stvorim udobnost i naše obiteljsko ognjište. Želim da lomača naše ljubavi nikad ne ugasi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


5 comments:

  1. oliver

    7. ožujka 2022. at 8:02

    evo volim i ja sam sloboden da se cuemo

  2. Anonimno

    7. ožujka 2022. at 11:22

    Cao

  3. samir

    11. ožujka 2022. at 21:33

    Cao

  4. Dragan

    27. lipnja 2022. at 14:43

    Zdravo, ja sam Dragan
    Nadam se da ćemo nastaviti sa pisanjem
    Moj broj Viber +436677737529

  5. ranko

    24. studenoga 2022. at 1:02

    javu se +38166663252

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?