DIJANA iz SWEDSKE Traži RAZMJENU SLIKA I UPOZNAVANJE – Ljubavni Spoj

interesi:
Zapravo uvijek sam željela biti glumica, tako da mi je glavni hobi sudjelovanje u dramskom klubu, pa čak i igranje ključnih uloga u lokalnom kazalištu. Moji prijatelji kažu da sam u svakodnevnom životu dobra glumica, pa ćemo vidjeti hoću li pronaći kako koristiti svoje sposobnosti. Štoviše, strastven sam čitatelj detektivske fikcije. Mislim da moj život ne može biti pun bez ljubavi i putovanja. Putovao sam u neke europske zemlje, ali nestrpljiv sam da ih posjetim više.

Self-Opis:
Evo me – prirodna plavuša koja želi razbiti sve stereotipe. Još uvijek sam student i to mi pruža mnogo prilika za obuku i rast kao osoba. Posebno studiram umjetnost, monumentalno slikarstvo i restauraciju. Osim toga, uvijek sam uključen u dobrotvorne akcije u svom gradu. Natjecanja ljepote moja su šalica čaja. Ne tražim popularnost, ali omogućava mi da se otvorim, budem okružen zanimljivim ljudima, a to mi daje još jedan razlog da budem ponosan na sebe.

Diana traži:
Tražim muškarca koji će biti ljubazan suprug kod kuće i stručnjak za svoj posao. Svaka osoba je jedinstvena i neću mijenjati svog čovjeka. Sve dok je iskren, otvoren i brižan sa mnom, zaboravit ću na male nedostatke koje ima. Sigurna sam da bih ga srela, rekla bih – kakav lijep čovjek! Ne mogu propustiti ovu priliku! Oh, spomenuo bih njegov nježni osmijeh i dobar smisao za humor.

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  RADICA(36)"ŽELIM DRUŽENJE I UPOZNAVANJE.JAVITE SE"

One comment:

  1. zoran

    25. prosinca 2020. at 17:14

    Lepo si sve opisala ako si taka jsvi se

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up