Interesi:
Aktivna sam dama i volim ovaj život. Volim putovati! Posjetio sam više od 30 zemalja i želim posjetiti Japan. Mislim da je vrlo zanimljivo istraživati ​​svijet! Slažeš li se? Također se bavim jogom i fitnesom nekoliko puta tjedno. Uživam u šetnji gradom, volim slikati i iskušavati nova zanimanja. Siguran sam da ćemo imati toliko zajedničkog s tobom, draga moja! Život je prekratak da bi se gubio vrijeme! Trebali bismo uzeti najbolje iz ovog života i uvijek ići naprijed! Otvoren sam za nove i zanimljive stvari!

Samoopis:
Pun sam vatre i strasna sam dama! Želim dati svoju ljubav, brigu, podršku i razumijevanje svom voljenom muškarcu! Otvoren sam za ljubav i vjerujem u nju svim srcem … Također, vjerujem u kemiju među ljudima. Ljubazna sam, otvorena i nasmijana! Imam dobar smisao za humor i volim komunicirati s ljudima. Sa svima mogu lako pronaći zajednički jezik! I siguran sam da ga možemo pronaći kod vas, draga moja! Napravite korak i započnite našu ljubavnu priču zajedno, dušo!

Dijana traži:
Hmmm, kakvo ozbiljno pitanje. Sigurna sam da ću osjetiti svog muškarca. Želim da budemo tim zajedno. Trebao bi biti ljubazan, snažan i iskren. Spremna sam mu otvoriti svoje srce i pružiti mu sve što imam u sebi – ljubav, brigu, podršku i nježnost. Želim biti nježni cvijet u njegovim rukama i samo slijediti svog snažnog muškarca … Želim ga osjetiti, dodirnuti i biti samo s njim … Siguran sam da ćemo biti dobri partneri s tobom … želim biti njegova savršena žena … Jesi li ti moj muškarac, draga?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Ivko

    28. lipnja 2021. at 11:05

    Dijani želim vas upoznati .
    Korčulanin je sam sa pesekom željan druženja .

  2. Bastardoloco

    10. srpnja 2021. at 5:34

    Cao javi se

  3. vladimir trkmić

    29. rujna 2021. at 18:43

    Eto, javljam se…

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?