interesi:
Ja sam djevojka s puno energije! Mnogo se bavim sportom i trudim se održati tijelo u formi i zdravom. Volim provoditi vrijeme u prirodi s prijateljima i obitelji! Volim otkrivati ​​i učiti, upoznavati nove ljude, nova mjesta, kulture, tradicije. Volim ples i putovanja. Ja sam kreativna osoba. Imam dobro razvijen osjećaj za ukus i stil. Moja mašta mi pomaže da upoznam svijet. Želja za upoznavanjem svijeta, želja za stvaranjem i želja za ljubavlju – to su komponente mog života.

Samoopis:
Ja sam zenstvena! Ja sam privržena i senzualna! Ja sam simpatična i šarmantna žena koja želi pronaći svog životnog partnera! Nježna sam i simpatična, iskreno ću se brinuti o svom muškarcu, potpuno usredotočena na svoju želju da mu ugodim! Neobično duboko brinem tko mi je drag, a ljubav ću svakako pokazati djelima, a ne samo riječima! I sama sam perfekcionist i spremna sam naporno raditi kako bi naš odnos bio skladan! Ali, u isto vrijeme, recipročne napore moje srodne duše nikada neću uzeti zdravo za gotovo! Ja sam dobar analitičar. Volim analizirati što se događa u mom životu, neprestano prikupljajući određene informacije i promičući ih kroz svoje vrijednosne sustave u potrazi za pojašnjenjem, a ne donoseći ishitrene odluke. Mislim da sam dobar motivator, ali se ne bojim poteškoća da se sam nosim s problemima. U životu sam optimist! Znam uživati ​​u životu! Uvijek ćete me vidjeti dobro raspoloženog i nasmijanog! Imam posebnu karizmu koja privlači druge.

DiJana traži:
Moj tip muškarca zna što mu treba od života i kako to postići. Moj čovjek je spreman za sve kušnje koje nam je život pripremio. On će mi se diviti i ja ću se njemu diviti. Razmazit ću ga neočekivanim. Bit ćemo istinski ponosni jedni na druge. I bit ćemo sretni da se sve više upoznajemo. večeri u našoj kući bit će ispunjene udobnošću i uzbuđenjem. Moj muškarac mi nikada neće dopustiti da zaboravim zašto ga volim, a ja ga neću moći prestati voljeti do kraja života. Moj muškarac je promišljen i romantičan!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Rale Jedinica

    30. siječnja 2022. at 9:56

    Javi se na 063 16 92 801,vacp,volim isto sto i ti, pozz, veliki,

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?