interesi:
Moja strast su glazba i ples. Uživam u putovanjima i sanjam da putujem puno po svijetu da ostavim svoj znak…:) Volim kuhati, pogotovo kad postoji netko tko može cijeniti moja remek-djela. :)) Također volim kino, dizajn i floristiku.

Samoopis:
Ja sam šarmantna djevojka koja je vrlo nježna u srcu, pametna, vesela, duhovita, živahna i obiteljska. Sanjam o jednostavnim stvarima kao što su obitelj, naš dom i djeca, iako sebe smatram vrlo zanimljivom i skladnom osobom.
Ja sam iskrena i privržena srca puna ljubavi. Volim se smiješiti i spreman sam podijeliti. Odgovoran sam, emocionalno stabilan, lagodan, vrijedan povjerenja s pozitivnim stavom mogu učiniti. Vrlo romantično i predano. Ja sam otvorenog uma i ne uzimam ljubav zdravo za gotovo.

Interesi: Putovanja, Plivanje, Pisanje (rad na vlastitom serijalu knjiga – romane koje planiram objaviti), More i ocean, Filmovi, Fotografija, Priroda i Na otvorenom, Odlazak u kino, Slušanje glazbe, Knjige, Ples, Učenje novih stvari. Uživat ću u svakoj minuti pored svog voljenog muškarca!

Dragana traži:
Tražim divnog čovjeka s iskrenim i ozbiljnim namjerama. Trebao bi biti inteligentan, mnogostran, duhovit, zabavan, pošten, ljubazan, pouzdan i smatrati se obiteljskim čovjekom. 18-37 godina,Život je ocean i volila bih upoznati cjeloživotnog partnera da plovi i uživa sa mnom. Svečano se zaklinjem da ću te vjerno voljeti, podržavati te, pružati ti ljubav svaki dan i dodirivati ​​te kao nitko drugi. Želim biti s muškarcem koji će me jako voljeti, činiti svojom posebnom i jedinom ženom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. oliver

    14. veljače 2022. at 22:31

    prekasna si ocu da te upoznam

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?