UPOZNAVANJE LESKOVAC
Interesi
Rođena sam i odrasla sam na selu,i mogu reci da jako volim selo,imamo svoje imanje i ja vec godinama radim na njemu bavim se uzgojem povrca i voca i imam svoje staklenike u kojim uzgajam razne vrste pocrća,takodje volim jako i pecanje i cesto idem u ribu,ponekad i skupljam ljekovito bilje koje susim i pravim caj koji prodajem na pijac ovde kod nas,od voca imam jabuku i šljivu i pravimo odlicne sokove i pekmeze

Samoopis
Ja sam ljubazna i vrijedna gospođa koja želi živjeti po svom ukusu. Spremna sam otvoriti svoje srce muškarcu i pokazati sve svoje vrline i mane. Ja sam osoba koja voli kuhati i provoditi vrijeme čitajući knjige ili gledajući neke zanimljive filmove. Želim kuhati za svog muškarca. Želim međusobnu i strastvenu ljubav s osobom koja će me nositi u naručju.

Tražim
Želim upoznati inteligentnog i vrijednog čovjeka koji će me saslušati u teškim trenucima i uvijek će biti uz mene. Sanjam snažnu i vrijednu osobu koja će me prihvatiti takvu kakva jesam i koja će me podržavati i u radosti i u tuzi. Želim muškarca koji će me voljeti i štititi u životu. Sanjam nekoga tko voli raditi na sebi.

Facebook Komentari


2 comments:

  1. miodrag stankovic

    7. kolovoza 2022. at 22:13

    zivim u nisu hteo bih da te upoznam,razveden sam zivim sam imam sve nebojim se nikakvog posla imam kucu imam sve sto mi treba popravljam automobile.javi se

  2. Miloje

    10. kolovoza 2022. at 18:55

    Tvoj opis mi se sviđa, a mislim da bi mogao da budem taj koga tražiš. Možeš mi se javiti preko imejla pa bi smo u daljoj komunikaciji utvrdili dali smo dobar par.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?