UPOZNAVANJE PRIJEDOR
Dozvolite mi da vam se predstavim. Želim ti otvoriti dušu, želim ti pokazati kako je lijepo, koliko toga moram podijeliti…
Iskrenost je nešto što najviše cijenim kod ljudi. Ne trebaš otvarati srce svakom strancu na autobusnoj stanici, ali biti zatvoren s ljudima koji su ti zaista posebni, meni zvuči čudno.
Mislim da kada su ljudi zaljubljeni trebaju preuzeti odgovornost jedni za druge. Oboje bi trebali raditi za svoj sklad u odnosima, trebali bi biti partneri u svemu.
Ovdje sam da upoznam svog posebnog, mislim da trebaš koristiti sva moguća sredstva da pronađeš svoju osobu ako si vjerna svom srcu.
Ne želim biti netko drugi sa svojim muškarcem, ne želim nositi nikakve maske. S kim bismo trebali biti sami ako ne s bliskim ljudima? Moj muškarac će mi biti najbliži, a mislim da je to tako prirodno.
Drugih za mene neće biti, jer bih poštovala svog čovjeka, on bi bio moj izbor kao što bih ja postala njegova selekcija. Nosit ću ga, dati mu svu svoju nježnost i toplinu. Vjerovat ću mu i biti vjeran svojoj srodnoj duši.
Eto kakva sam ja osoba u odnosima.
Imam bože tužno iskustvo. Bio sam oženjen, ali nije išlo. Bili smo premladi…sada znam da trebam zrelog muškarca u životu.
Imam divno dijete – malu princezu. Ima 11 godina i samo je divna djevojčica! Nadam se da volite djecu i da vam to nije problem.
Ja sam dobra prijateljica, dobra majka, vrijedna učenica. Želiš li znati moje druge strane? Samo me pusti da uđem u tvoj život!

Interesi
Jako volim ples. Toliko volim otkrivati ​​nove aspekte svog tijela, to je ponekad vrlo uzbudljivo i smiješno. Toliko volim kuhati. Volim čitati kuharice, gledati kuharske emisije i smišljati razna jela. Volim provoditi slobodno vrijeme s roditeljima. Volim istraživati ​​nova mjesta, volim putovati.

Samoopis
Za sebe mogu reći da sam vrlo poštena, odgovorna, osoba sam kojoj se može vjerovati i na koju se može računati u teškim trenucima. Jako sam sladak i duhovit, ne bojim se biti duhovit. Volim provoditi vrijeme sa zadovoljstvom i koristima. Jako se volim razvijati i naučiti nešto novo.

Tražim
Pored sebe vidim snažnog i ljubaznog čovjeka. Važno mi je da među nama postoji iskrenost i povjerenje. Sanjam o toploj vezi ispunjenoj ljubavlju i brigom. Želim se zaljubiti prije kraja života, i zajedno podijeliti sve radosti i tuge.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Ivan

    19. veljače 2024. at 20:53

    Cao ljepotice

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?