Interesi
Joga, latinoamerički ples, teretana, karaoke, pečenje, kuhanje, njega sobnih biljaka.Po vama bi djevojka trebala imati obvezne kriterije? Vjerujem da je svaka osoba jedinstvena na svoj način i da se u čovjeku mogu voljeti i neki nedostaci. Ali svi traže samo profesionalce, zar ne? Pokušat ću ti ispričati o svom. Odana, brižna, prava žena. Nažalost, ovo vam mogu pokazati samo osobno. Jeste li spremni napraviti korak prema čvrstoj vezi? Zato sam ovdje na ovim stranicama za upoznavanje. Što ako sada počnemo graditi budućnost?

Samoopis
Ja sam iskusna i zrela žena koja još uvijek želi biti sretna. Ja sam poput vatre i jako sam strastvena žena. Volim aktivan stil života. Jako volim latinoameričke plesove i jogu. Nikada me nećete vidjeti tužnu jer pokušavam se nasmiješiti svaki put čak i kada je stvarno tužno. Imam svoj moto – uvijek se smiješi, čak i da boli. Želim pronaći pravog i poštenog muškarca. Volim gledati zalaske sunca i sanjam da upoznam čovjeka s kojim ćemo sresti izlazak sunca.

Tražim
Želim pronaći pravog i poštenog muškarca. Želim osobu koja će osvojiti moje srce i koja će biti ozbiljna i strastvena. Želim pronaći zrelog muškarca koji zna što je život i kako živjeti sa zrelom ženom. Čovjek koji se ne boji mojih godina niti da imam odraslo dijete. Želim muškarca koji je spreman za susret u stvarnom životu i može lako doći u Ukrajinu ili negdje gdje smo se dogovorili. Želim muškarca koji je stvaran i koji zna kako se ponašati prema ženi.

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Slavisa Zekovic

    15. travnja 2022. at 19:54

    Cao:!)Javi se

  2. Milenko

    18. travnja 2022. at 22:08

    Pozdrav ja sam.milenko moj br je 0637653594 bice mi cast upoznati se i dopisivati inace razveden….zelim iskreno poznanstvi…a ne avanturu .Hvala unapred na odgovoru ocekujem te na viberu

  3. Mladja

    2. svibnja 2022. at 18:49

    Javi se. Na 0659511114

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?