Interesi
Volim kućne ljubimce, posebno pse. Volim se opuštati u prirodi, kampirati, plivati, kuhati i plesati. Mogu uloviti ribu, očistiti krljušti za kuhanje i lijepo poslužiti. 🙂 Ujutro idem trčati. Sviđaju li ti se moje noge?

Licni Opis
Bih li bila savršena žena za tebe? Naravno, stvoren sam za ovo. Imam puno dostojanstva, ali bolje je u to se osobno uvjeriti, zar ne? Bit ću dobra žena koja će ti napraviti toplu pjenušavu kupku, donijeti doručak u krevet, izmasirati te, podržati te u teškom trenutku, dati mudar savjet, ostati vjerna, a također će ti podići raspoloženje kad nitko drugi ne može. Sa mnom je lijepo popiti topli čaj i sjesti za ugodan i iskren razgovor. Sa mnom je lijepo samo ležati i grliti se. Htjet ćete provesti što više vremena sa mnom, jer ja dajem sreću. Ovdje svatko ima različite ciljeve, ali ako tražite djevojku poput mene, onda idemo u jednom smjeru, zajedno ćemo biti istinski sretni. Mit ili istina? Provjerimo! 🙂

Tražim
Ja sam uredna i moj muškarac bi trebao biti takav. Želim da ima dobru dušu. Želim da bude koketan i zaigran, ali nikad ne igra igrice. Želim se ne samo udati, već i biti sretna i usrećiti svog voljenog muškarca. Želim da bude ozbiljan i spreman za vezu. Želim da budemo jedna momčad i da ćemo biti zajedno protiv cijelog svijeta ako zatreba. Želim ujutro vidjeti njegov nježan nježni osmijeh, a navečer ga dočekati na vratima s nježnim poljupcima. Želim da mu je stalo do mene onoliko koliko je meni do njega. Brak je timski rad.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Zare

    23. studenoga 2023. at 10:45

    Simpaticna Dusanka, u potpunosti ispunjavam tvoje kriterijume, a takodje i ti moje.
    Samo skupa mozemo da budemo srecni.
    Javi se! Pozzz🍀🌹🌺🐞🍀

  2. robert

    29. studenoga 2023. at 18:00

    pozz😉😉😉

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?