Interesi:
Jako me zanima što se događa u svijetu. Uživam čitati vijesti svako jutro. Volim sve vrste vijesti čitati uglavnom ono što je povezano s ekonomijom, politikom, IT industrijom i naravno inovacijama. Kad god pročitam nešto o novom inovativnom proizvodu, počnem razmišljati o tome kako ga se može integrirati u Srbiji, je li to zaista sjajna ideja i slično. Također puno volim povijest. Obožavam čitati knjige o povijesnim događajima, istražujući povijesti različitih nacija i naravno cijelog svijeta. Iznad svega volim provoditi vrijeme s prijateljima i rodbinom, odlaziti u parkove, imati lijepe piknike s njima.

Samoopis:
Ljubazna sam žena otvorenog duha koja je vrlo otvorena i entuzijastična osoba. Znatiželjna sam i volim istraživati ​​sve novo. Radosna sam osoba i uvijek se trudim na stvari gledati iz pozitivnog kuta. Iskren sam i odgovoran. Također SAM JAKO ZANImljiva osoba i uvijek pazim da razgovaram s ljudima i stavim im se u njihov položaj kako bih ih jasno razumila.

Dušanka traži:
Tražim ozbiljnog, inteligentnog i ljubaznog muškarca. Želim mu da bude pažljiv i podrška. I meni je važno međusobno razumijevanje. Želim upoznati muškarca koji bi me volio i želio bi stvoriti obitelj sa mnom. Želim imati nekoga pored sebe kome mogu u potpunosti vjerovati i na koga se mogu osloniti.

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Vlada

    5. svibnja 2021. at 14:59

    Odaklesi

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?