interesi:
Aktivan sam i ne volim gubiti vrijeme. Imam dobar smisao za humor. Volim se brinuti o sebi. Posjećujem teretanu i satove plesa. Najvažniji hobi mi je fotografija. Volim književnost. Čitam puno, posebno klasike. Obožavam slušati dobru glazbu dok se vozim. Volim gledati filmove. Volim se družiti sa svojim prijateljima. I pravo je zadovoljstvo provoditi vrijeme sa svojom obitelji.

Samoopis:
Zato se želim predstaviti. Moje ime je Alla. Ja sam aktivna dama. Ja sam majka 2 kćeri. Moja starija kćer je udana i živi u Izraelu. Živim ovdje sa svojom mlađom kćeri. Nikad ne mislim da ću jednog dana doći na takvu stranicu da pronađem svoju sudbinu. Međutim, drago mi je što sam ovdje i što vas imam priliku upoznati. A tko zna! Možda će nas naša komunikacija dovesti do nečega lijepog. Ovdje sam da pronađem dobrog čovjeka koji mi može postati dobar prijatelj. Ja sam brižna i puna ljubavi.

Dušanka traži:
Tražim ozbiljne veze. Želim izgraditi obitelj, kao i svaka normalna osoba. Razumijevanje, iskrenost i odanost glavne su kvalitete kada je riječ o izgradnji odnosa. Nedostaje mi imati nekoga pored sebe da podijelim posebne trenutke zajedno. Treba mi netko blizak s kim bih mogao razgovarati, podijeliti tvoj dan, osjećaje, ciljeve, romantičan obrok ili samo razgovor, pogled tvog muža koji kaže da me voli.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?