Interesi:
Volim sport! Volim voziti motor, voziti automobil, veliki sam ljubitelj ekstrema. Volim provoditi vrijeme sa svojim prijateljima, volim putovati. Volim jahanje, dobar sam jahač i to je činjenica. Volim kuhati ukusne večere, a voljenu bih razveselila svojim desertima. Kuvanje mi je jedan od hobija. Također, volim čitati, umjetnost i fitnes kako bih održala tijelo u formi. Rođen sam da donosim radost drugima.

Sam opis:
Ja sam dama o kojoj ste sanjali. Ja sam osoba otvorena za sve novo, volim eksperimente u svemu, ne volim ograničenja. Život brzo prolazi i trebali bismo uživati ​​u svakom trenutku. Moji prijatelji kažu da sam odgovorna, svrsishodna i ženstvena, ali imam snažan i ponekad tvrd karakter. Želiš li sa mnom odigrati igru, igru ​​koja će ti pomoći da me bolje upoznaš i razumiješ?

Dušanka traži:
Otvorena sam osoba i volim puno dati u vezi. Ako me želite upoznati, onda ne morate brinuti o razlici u godinama, godine mi nisu bitne, jer u mom razumijevanju postoje stvari koje su mi puno važnije od godina. Cijenim samo unutarnji svijet neke osobe. Čovjek koji će htjeti sa mnom podijeliti svoj život. Uspostaviti ozbiljnu vezu s povjerenjem, poštovanjem i poštenjem. Za mene je to važno – jer se ne mogu zamisliti u vezi bez povjerenja. Dakle, povjerenje je broj jedan, zatim ljubav, strast i utjeha u zajedničkom životu te pune emocije u privatnom životu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
facebook

Facebook Komentari


One comment:

  1. Stjepo

    20. listopada 2021. at 14:05

    Cao kakosmo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?