LIK

Ima nešto šarmantno u mladim damama, iako možda mislite da sam premlada za vas. Nisam baš iskusna u vezi, pa ću se moći naviknuti na tvoj karakter. Naučit ćeš me stvarima o životu. Još uvijek se mogu iznenaditi. Vjerujem da najbolje u mom životu tek dolazi i vjerojatno ću ovo podijeliti s vama!. Dovoljno društvena, energična, jaka duhom, ljubazna i nježna. Mogu se brzo prilagoditi novim okolnostima i okruženju.

INTERESI

Volim putovanja i želim putovati svijetom… Svi najromantičniji gradovi ruku pod ruku s mojom voljenom. Želim živjeti punim plućima i prakticiram pozitivno razmišljanje, vjerujem da mi je to puno pomoglo da promijenim svoj život, a najbolje tek dolazi. Volim život i mogu ti pokazati zašto!Jedan od mojih najvećih hobija su putovanja. Apsolutno volim učiti nove stvari. Bitne su mi i emocije. Trudim se provoditi puno vremena na otvorenom, šetajući parkom. U toplom godišnjem dobu volim raditi jutarnju jogu u parku.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Smisao za humor mi je najvažniji. Moj život nije uvijek bio lak i shvaćam da mi je smisao za humor uvijek pomogao u svakoj teškoj situaciji u kojoj sam se našao. Ali bolje da razgovaramo o vama! Ako ovo čitate – znači da ste već zainteresirani za mene! Hajde razgovaraj sa mnom, ovo je način da saznamo jesmo li prikladni jedno drugome!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?