Interesi
Imam toliko interesa. Stoga ću vam rado reći o njima. Prije svega, volim sport i bavim se sportom nekoliko puta tjedno. Siguran sam da je sport naša mladost, zdravlje i dobro raspoloženje. Volim putovati i istraživati ​​nove zemlje i ljude. Volim fotografirati i jako sam uzbuđen kad imam snimanje. Također, bavim se i manekenstvom, ali to nije moja glavna djelatnost.

Licni Opis
Ja sam nasmijana i otvorena dama… Velikog sam srca i volim životinje. Također mogu reći da sam tolerantna i pristojna. Pokušavam razumjeti ljude i u njima vidim samo dobro. Optimist sam i svim srcem uživam u ovom životu. Moj unutarnji svijet je dubok i zanimljiv… Ja sam prilično pametan, obiteljski orijentiran i znam što želim od ovog života… =)

Tražim
Teško je reći o svom savršenom muškarcu… Uvijek radije slušam svoje srce. Mislim da bi trebao biti ljubazan i pouzdan, s dobrim smislom za humor, samo bi trebao biti jednostavan čovjek kojem mogu dati svu svoju ljubav, brigu i podršku. Trebamo biti kao tim, kao dva krila da zajedno letimo do svojih snova! Mislim da ću ga osjetiti čak i na daljinu… Jesi li ti moj savršen muškarac, ?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Mato

    11. veljače 2024. at 15:50

    Cao

  2. Đemal

    11. veljače 2024. at 17:23

    Pozdr

  3. Nuky

    11. veljače 2024. at 19:01

    L. P. Javi se da razmijenimo mišljenja, nikad se ne zna ishod

  4. Sasa

    12. veljače 2024. at 1:20

    Javi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?