TISUĆE žena u Rusiji prodaju svoje djevičanstvo nakon što su pronašle bogatog ljubavnika putem interneta, pokazuju rezultati istraživanja.Postoji mreža specijalaca koji traže djevice kako bi ih povezali s bogatim muškarcima koji su spremni izdvojiti značajne sume novca kako bi nekome uzeli nevinost, piše Daily Mail.
Tražimo djevice mlađe od 19 godina. Pametne, lijepe i šarmantne iz bilo kojeg grada u Rusiji. Plaćamo povratnu kartu do Moskve djevojkama koje izgledaju poput ove na slici”, samo je jedan od oglasa na forumu Bad girls club.
U nekim slučajevima djevojke i same objavljuju oglase u kojima traže kupca za svoje djevičanstvo.

Tinejdžerica prodala nevinost za 19 milijuna kuna: “Ovo je ostvarenje snova”
“Prodajem nevinost, javite mi se u privatnoj poruci. Živim u Moskvi, imam 19 godina, visoka sam 175 centimetara i teška 65 kilograma”, napisala je u oglasu djevojka koja se predstavila kao Milana Mercer.Neke od njih na ovaj se korak odlučuju iz zaista teških razloga.Prodajem djevičanstvo kako bih pomogla platiti liječenje raka za svoju majku”, napisala je dvadesetogodišnja Anastasia. Za to joj je potrebno 31.500 kuna.Druge u tome vide način da se probiju do boljeg života.Ne radi se o necemu nelagalnom. Želim upoznati bogataša u pokušati s njim ostvariti vezu”, tvrdi 19-godišnja Dasha.

“Da bi pokrenula poslovanje treba ti novac koji ne možeš zaraditi redovnim poslom, a ovdje čak ni ne moraš ništa raditi”, objasnila je 18-godišnja Rita.S druge strane kupci si žele priuštiti nešto posebno.
Već sam dva puta kupio nečije djevičanstvo jer želim pronaći suprugu koja još nije bila s nekim”, rekao je 38-godišnji Dimitri.Prvi put je platio 10.500 kuna, a drugi put 7.375 kuna, no još uvijek nije pronašao prikladnu suprugu.Kupci su ponekad i žene. 24-godišnja Anna udana je za direktora medicinske tvrtke, a kaže da njemu iza leđa djevice “kupuje” po cijeni između dvije i četiri tisuće kuna.

Monica i Lola svoju nevinost prodaju na internetu i za nju traže najmanje 27 tisuća euraDjevojke koje upoznajem na stranicama za upoznavanje čine se vulgarne i prljave, bolje je biti s nekim tko se još nikad nije imao odnose”, kaže ona.Marina, koja je i sama prodala djevičanstvo i zaradila 58 tisuća kuna, danas je agentica koja spaja djevice i bogate kupce.Marina, koja je i sama prodala djevičanstvo i zaradila 58 tisuća kuna, danas je agentica koja spaja djevice i bogate kupce.

IZVOR:INDEX.HR

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?