Interesi:
Uvijek sam spremna naučiti nešto novo, steći znanje u različitim sferama života. Također, volim različite vrste umjetnosti. Od djetinjstva sam se navikla baviti se sportom: trčanjem, kondicijom i igranjem različitih igara. Donosi mi veliko zadovoljstvo i pozitivne osjećaje. Volim voditi aktivan i zdrav način života i više volim zdravu hranu. Volim živjeti u stalnim pokretima. Volim provoditi vrijeme na otvorenom, više volim odmarati na moru. Volim toplu klimu.

Samoopis:
Pozdrav, moje ime je Edina ! Drago mi je da sam te ovdje upoznla. Bit će mi drago reći vam više o sebi i svom karakteru. Dakle, moji prijatelji kažu da sam komunikativna, pozitivna, otvorena, iskrena i kreativna osoba. Volim djecu i komunikaciju s njima. Radim kao profesor likovne kulture u školi. Mirna sam, nježna, ali prilično svrhovita. Dakle, uvijek se trudim postići svoje ciljeve. Brižna sam i pažljiva osoba.

Edina je u potrazi za:
Tražim muškarca koji je pouzdan, drag, koji voli djecu. Također, želim da bude inteligentan i sposoban da se ponaša poput gospodina koji prema meni pokazuje svoju pažnju i brigu. Bit će dobro ako dijelimo zajedničke interese i hobije. Želim upoznati muškarca koji više voli voditi zdrav i aktivan životni stil. Također, mislim da su međusobno razumijevanje, komunikacija i sposobnost postizanja kompromisa osnova sretnih veza.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


4 comments:

 1. mido

  26. svibnja 2021. at 12:13

  ćao Edina da li se možemo da stupimo u kontakt.

 2. Ivan Marinkovic

  12. lipnja 2021. at 21:35

  javi. se naoji broji 0629679152

 3. Mladen

  11. srpnja 2021. at 17:35

  Dobro vece!
  Zovem se Mladen 51g. Ako imate smetnje mojih godina?
  Ako si zainteresovana u stupimo kontakt +381628384557  SMS  Viber ili WhatsApp

  Pozdrav

 4. Ekim

  30. rujna 2021. at 18:03

  Hallo Edin, jako ste interesantna, simpaticna i samopouzdana osoba. Želim vas upoznati. Javite se na Email. Lijep pozdrav

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?