Interesi:
Puno mi znači ravnoteža – kako u profesionalnom tako iu privatnom životu, biti aktivan i ponekad malo opušten, biti zaigran i ozbiljan. Zato mogu biti ozbiljna na poslu, ali mogu biti zaigrana kod kuće… Mogu imati aktivne dane i aktivno se baviti sportom, ali istovremeno mogu provesti cijeli dan u krevetu s muškarcem kojeg ću voljeti . Dakle, rekla bih da sam obrazovana, avanturistički nastrojena, intrigantna i šarmantna… Već se bojite da vas opčinim?:))

Samoopis:
Ponekad je teško naći vremena za hobije, ali ipak mislim da je važno da svatko ima malo vremena za sebe. Ovo svoje vrijeme provodim u teretani, putujući, posjećujući tečajeve, pa čak i na malim šetnjama ili piknicima.Uživam u mirnim trenucima, volim biti kod kuće, gledati filmove, raditi ukusnu hranu, slastice.Odvjetnik sam za kaznena prava, posvećujem se konkretnim slučajevima. Sebe bih opisala kao veselu ženu s dobrim manirama i voljnu učiti, jezik ljubavi je nešto što se ističe u meni. Stalno putujem zbog posla i slobodnog vremena, moja glavna svrha ovdje je pronaći osobu s kojom ćemo zajedno uživati ​​u tim putovanjima, nekoga tko se može diviti prirodi poput mene, tko vidi svijet mojim očima.

Edita traži:
Muškarac mojih snova je ljubazan, obrazovan, s njim se uvijek ima o čemu razgovarati. Ima razumijevanja, ljubavi i, što je vrlo važno, poštuje mene. Jako želim upoznati nekoga tko me poput medvjeda može zagrliti svojim toplim rukama i pružiti mi osjećaj ugode, sigurnosti i ljubavi.Nikada nisam dao fizičku specifikaciju onoga što tražim… Znam samo da će me srce dovesti do te naznačene osobe! Znam da nas pozitivne energije vode dobrim ljudima, nekome otvorenog uma i srca spremnog za nove avanture!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?